Skip to main content

Book overnatning

Vores reception er bemandet fra kl.12-18

Viping Pods

Oplev vores stemningsfulde og hyggelige VipingPod i bakkerne. Overnat i en lille hytte med en af pladsens bedste udsigter over Mariager Fjord. Vores Pods ligger på en terrasse med to udendørs vildmarksbade fælles for de 6 Pods. Her kan I kan nyde både kolde gys og blødgørende varme bade. Hver hytte har plads til op til to personer. Duften af harpiks og følelsen af ro i en hyggelig hule mellem træerne gør dette til en unik oplevelse omgivet af natur.

Viping-Pod View

fra 1.499 kr.

Viping Star

Som Viping Star gæst bor du i vores mindste telt – men tag ikke fejl. Det er hele 19m2. Alle vores telte er med tagudsigt. Så om natten kan du glæde dig til at falde i søvn med udsigt til stjernerne. Viping Star er indrettet med komfortable senge og æstetiske designelementer inspireret af Jim Lyngvilds passion for vikingetidens nordiske mytologi.

Viping-Star

fra 1.697 kr.

Viping Suprême

Som Viping Suprême gæst kan du nyde pladsen i et hele 28m² stort telt.  Viping Suprême er også indrettet af den farverige personlighed Jim Lyngvild. Teltene byder på komfortable senge, siddepladser og skrivebord, og er designet med små hints, der bringer dig tættere på naturen samt nordisk mytologi og kultur

Viping-Surpreme

fra 1.995 kr.

Viping Suprême View

Som gæst i Viping Suprême View-teltet får I en helt særlig oplevelse. Dette telt ligger som det eneste separat på toppen af en bakke med et sensationelt udsyn over både bakker og fjord. Bramslev Bakkers Suprême View-telt giver dig vores mest spektakulære naturoplevelse. Det er også vores mest udstyrede telt, med flest møbler og bekvemmeligheder såsom komfortable siddemøbler, køleskab, elkedel og mere. Ved siden af teltet finder du et vildmarkskar, hvor du kan vælge mellem et koldt gys eller en varm badeoplevelse, afhængigt af om du tænder op i det eller henter isterninger i receptionen.

Viping-Surpreme view

fra 2.595 kr.

Viping Extreme

Udsøgt business-event for det udvalgte team

Lad os skræddersy jeres næste business event i en atmosfære af ro og stemningsfuld indretning. Oplev en kombination af arbejde og afslapning i vores bjælkehus, hvor naturens ro og udsøgt atmosfære skaber de bedste rammer for jeres event. Vi tilpasser opholdet efter jeres behov, så I kan fokusere fuldt ud på møder eller teambuilding uden bekymringer. Med andre ord: stedet for eksklusivitet og fuldserviceret business event. Dette elegante sted er den perfekte ramme for ledergrupper eller små afdelinger, der søger en inspirerende arbejdsoplevelse eller privat social dining. 5 værelser – max 14 spisende.

Viping-Extreme

fra 14.995 kr.

Alle priser er inkl. moms (Hunde er ikke tilladt i Viping-teltene)

Viping-Pod View for to personer (hverdag)

1.499 kr. pr nat

Viping-Pod View for to personer(weekend)

1.699 kr. pr nat

Viping-supreme telt for to personer inkl. morgenmad (hverdag)

1.995 kr. pr nat

Viping-supreme telt for to personer inkl. morgenmad (weekend)

2.495 kr. pr nat

Viping-star telt for to personer inkl. morgenmad (hverdag)

1.697 kr. pr nat

Viping-star telt for to personer inkl. morgenmad (weekend)

1.997 kr. pr nat

Viping-Extreme for op til 12 personer (inkl. forplejning)

10.000 kr. første nat

Viping-Extreme for op til 12 personer (ekskl. forplejning)

8.000 kr. ekstra nat

En flaske bobler i champagnekøler ved ankomst

495 kr.

Morgenmad

150 kr.

Ekstra seng/opredning inkl. morgenmad

350 kr. pr nat

Viping-Extreme - Forplejningspakke - fuld forplejning pr. person pr. dag (Standard)

1.195 kr. pr dag

Viping-Extreme - Forplejningspakke - Opgrader til Supreme - pr. person pr. dag (private dining)

995 kr. pr dag

Camping

Vores pladser er mellem 100-200 m². De er smukt indrammet af lave grønne buske, hvilket skaber en følelse af ro og privatsfære. Her er fint plads til campingvogne med fortelt og personbiler og selvfølgelig har vi også pladser til små telte på campingpladsen. Bemærk, at biler ikke er tilladt i Viping-områderne, for at bevare den særlige atmosfære dér.

Camping

fra 250 kr. pr nat

Autocamping

Vi tilbyder både Stellplatz-muligheder og desiderede pladser til autocampere. Vi har masser af plads også de store autocampere med fortelt. Mens du er her, kan du udforske vandrestier, nyde fjordudsigten og slappe af under stjernerne. Med hurtig wi-fi kan du også holde kontakten med omverdenen. Bramslev Bakker tilbyder den perfekte kombination af naturens skønhed og moderne komfort. Service hus og fælles mahal telt.

Camping

fra 250 kr. pr nat

Teltplads på Bramslev Bakker

Uanset om du er på cykelferie eller bilferie, har vi den perfekte plads til dig. Vores rummelige teltpladsområde er omkranset af frodige grønne buske, der skaber en fredfyldt oase. Vores teltplads er ideel for campister, der ønsker at opleve det smukkeste af det danske landskab, drage ud på vandringsruter og komme retur til eget telt. Her kan du nyde alle de nødvendige bekvemmeligheder med adgang til servicehus, wi-fi, restaurant, fælleskøkken og vaskeri. Og selvfølgelig er der mulighed for at besøge restaurant Bramslev Bakker for en ekstra lækker oplevelse.

Camping

fra 200 kr. pr nat

Fastlægger på Bramselv Bakker

Vores fastlæggere er en del af familien. Vi har et roligt og socialt seniorsegment, hvor du finder mennesker, der skaber en varm og inkluderende atmosfære. Her taler man med hinanden og nyder et samvær, der balancerer perfekt mellem socialisering og privatliv, alt sammen med en moden, begavet og respektfuld tilgang.

Start booking

Stellplads på Bramselv Bakker

Velkommen til Stellpladsen på Bramslev Bakker – det er et smukt sted for den moderne nomade og autocamperentusiast. Vores Stellplads tilbyder frihed mixed med adgang til opladning inde på pladsen og tømning af spildevand. Derudover kan du tilkøbe adgang til vaskefaciliteter.

Camping

fra 250 kr. pr nat

Alle priser er inkl. moms (Hunde er tilladt i snor på campingpladsen)

Lavsæson: 31.03–18.04 og 27.08–31.10

Standardplads inkl. to personer

250 kr.

Teltpladser (små telte - uden bil/mc) inkl. to personer

200 kr.

Ekstra person over 13 år

60 kr.

Ekstra person under 13 år

40 kr.

Mellemsæson: 19.04 – 24.06 og 07.08 – 27.08

Standardplads inkl. to personer

280 kr.

Teltpladser (små telte - uden bil/mc) inkl. to personer

225 kr.

Ekstra person over 13 år

80 kr.

Ekstra person under 13 år

60 kr.

Højsæson: 24.06 – 06.08 inkl. kr. himmelfart og pinse

Standardplads inkl. to personer

310 kr.

Teltpladser (små telte - uden bil/mc) inkl. to personer

250 kr.

Ekstra person over 13 år

80 kr.

Ekstra person under 13 år

60 kr.

Andet

Strøm (pr. dag): – må ikke benyttes til varmeblæser og elbiler *

50 kr.

Tøjvask inkl. tørretumbler

65 kr.

Helsæson 29.03 – 31.10

8.600 kr.

Forsæson 29.03 – 23.06

3.800 kr.

Eftersæson 12.08 – 31.10

2.800 kr.

Oversigtskort på Bramslev Bakker

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Få de seneste nyheder fra Bramslev
ErrorHere