Skip to main content

Restaurant, Camping & Events

Bramslev Bakker Camping ligger i forlængelse af den fredede natur nord for Mariager fjord
og er optimal for dem, som søger ro og lækre faciliteter

Book CampingBook RestaurantSommersol I Bakkerne

Viping-Pod View

Oplev vores nye og lækre viping-Pod View hytter i bakkerne.

Overnat i en lille hyggelig hytte med den bedste vinduesudsigt over Mariager Fjord og tæt på vores udendørs vilmarksbad. Hver hytte med plads op til to personer.

Lav din sommerbooking allerede nu.

SOMMERSOL I BAKKERNE

Besøg Sommersol I Bakkerne

Kom med til  vores helt nye festival i Bramslev Bakker d. 28 – 29 JUNI 2024

Den 5. december gik vi officielt i salg med Sommersol i Bakkerne. Vi har et stjernespækket line-up med blandt andet Mads Langer, Tim Christensen, Danseorkestret, Pauline og Svea S.

KØB DINE BILLETTER HER eller se mere på www.sommersolibakkerne.dk

PARTOUT billet – 1.195 kr. 
FREDAG billet – 635 ,-
LØRDAG billet – 635 ,-

Viping Extreme - 240 m² idyllisk bjælkehus

Viping Extreme

Vores 240 m² idylliske bjælkehus ligger på Bramslev Bakker. Stedet kan rumme op til 12 gæster, hvilket gør det til det ultimative tilflugtssted for familien, ledergruppen eller sammen med vennerne. Hytten har en skøn udsigt over Mariager Fjord og byder på et lækkert brændeopvarmet vildmarkskar, fem soveværelser samt opredning i stuen. Opholdet inkluderer egen kok, fuld forplejning og private dining med skønne vine.

Stedet er udstyret med gode mødefaciliteter: en projektor, 120” lærred, whiteboardtavle, 300mbit internet og alt, hvad hjertet begærer af kontorartikler.

Læs mere og book dit ophold her.

Velkommen til Viping på Bramslev Bakker

Det er med stolthed, at vi introducerer Viping, en sammentrækning af “viking” og “camping”, som er vores nye feriekoncept på Bramslev Bakker. Vores vision er at tilbyde vores gæster en luksuriøs oplevelse i moderne vikingerammer midt i en enestående natur i samarbejde med kunstneren Jim Lyngvild.

Som Viping-gæst kan du nyde luksustelte med frit udsyn til stjernehimlen, unik gourmetoplevelse i international klasse og vores danske vikingehistorie. Vores telte er individuelt indrettet med komfortable senge og luksus – alle med små hint til vores fælles vikingearv.

Mangfoldig natur med mange muligheder

Bramslev Bakker ligger på nordsiden af den smukke Mariager Fjord, kun få kilometer øst for Hobro. Fjorden er et levn fra istiden, og Bramslev Bakker er et mangfoldigt område med høje dale samt en flora bestående af enebærbuske, lyng, græs og vilde roser. Man kan på anlagte stier både vandre i bakker og skove samt langs kysten. Fjorden er ideel for badning, surfing og fiskeri.

Følg os på Instagram

@bramslevbakker.dk

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Få de seneste nyheder fra Bramslev Bakker
ErrorHere